Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning med den nyeste teknologi

Diodelaser med 3 bølgelængder til ALLE hudtyper og farverJeg ved vigtigheden i at anvende det rette udstyr og derfor har jeg valgt at arbejde med 3W ice diodelaser. 3W ice diodelaser er markedets mest effektive og innovative laser til permanent hårfjerning med hele tre forskellige bølgelængder:

  • Alexandrite 755nm
  • Diode 808nm
  • YAG 1064nm

3W ice diodelaser justerer med intelligent-mode selv energien, alt efter din hudtype og farven på dine hår. Korrekt indstilling af energien sikrer, at du får mest muligt ud af din behandling. Det betyder, at du under normale omstændigheder kan blive hårfri/reduceret fra 7-10 behandlinger.

3W ice diodelaser med tre bølgelængder og kølefuntion i en og samme behandling

Laserstrålernes tre forskellige bølgelængder, penetrerer og obsorberes i hudlagerne. Der opnås fantastiske resultater med metoden frem for anvendelse af bare en bølgelængde. Metoden kaldes trio grupperet diode teknologi.

De tre bølgelængde laserlys er kombineret i et innovativt håndstykke. Det betyder at forskellige vævsdybder og hårsække kan behandles samtidigt. Samlet set, med behandlingens effektivitet, tidsforbrug og komfort. 3W ice diodelaser er det ypperste indenfor hårfjerning på markedet.

 

Ingen smerter

I 3W ” ICE ” diodelaseren er der indbygget kølefunktion i håndstykket som vil holde huden kold. Denne funktion gøre, at behandling ikke er forbundet med smerte, men en let knitrende fornemmelse på huden, som skaber en tryg fornemmelse under behandlingen.

Hvordan fungerer laserhårfjerning?

Håret gennemgår en livscyklus bestående af tre faser:

  • Vækstfasen ( I vækstfasen vokser håret.)
  • Hvilefasen ( I denne fase holder håret op med at vokse. Hårsækken bliver inaktiv og mindrer i størrelsen.)
  • Afstødningsfasen ( Denne fase kaldes også for hvilefasen. Den har en varighed på 3 måneder, hvorefter håret falder af.)

Selv med den nyeste teknologi, er det kun i vækstfasen at laseren går ind og nedbryder hårvæksten. Laserbehandlingen er relativt set en meget simpel behandling i den forstand, at laseren ikke skader din hud og dermed kræves der ingen restitueringstid.

Den store fordel med dette er, at selve behandlingen i princippet sagtens kan foretages i frokostpausen, da en typisk behandling kun tager mellem 12-20 minutter. Der skal dog tages højde for hvor stort et område man vil have behandlet.

Nogle personer har svært ved at forholde sig til laser behandling med frygt for bivirkninger, da det jo kan være lidt svært at forstå hvordan behandlingen egentligt fungerer.

Derfor vil vi prøver at bryde det lidt ned for dig, så du forhåbentlig får en bedre kendskabgrad og dermed også får en følelse af tryghed, hvis du ønsker at komme i behandling.

Laserens funktion

Kigger man på hvordan laseren teknisk set fungerer, så udsender den mange små og hurtige impulser af lysstråler på det områder, som man ønsker at få behandlet. I takt med at laseren fokuserer på det valgte område, begynder der at skabes en varmeenergi, da farven i håret optager lyset fra laseren. Når varmen optages i håret ødelægges hårsækkene, hvilket har den betydning at håret gradvist frastødes permanent.

Du er i centrum

Vi starter med en gratis konsultation, hvor vi snakker om dine ønsker og vores behandlingsmuligheder. Der er sat god tid af, så du kan føle dig i trygge hænder, når vi lægger et behandlingsforløb.

Du er i trygge hænder

Alle behandlinger udføres af godkendte fagfolk som er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og modtager løbende efteruddannelse. Dette er din sikkerhed, for at få den bedste behandling og flotte resultater hos E.M Beauty Studio.

Bedste kvalitet

Der bliver kun brugt de bedste produkter til behandlinger og mine maskiner og andet udstyr er i bedste kvalitet, der lever op til alle standarder og normer. Det er din sikkerhed for kvalitetsbehandlinger, baseret på den nyeste teknologi.

Ofte stillede spørgsmål

Laserhårfjerning tager alt fra et par minutter til et par timer, afhængigt af størrelsen på de kropsområder, der behandles.

Sammenlignet med andre hårfjerningsmetoder opleves 3W Diodeaser med ICE -teknologi som betydeligt mindre smertefuld. De fleste patienter oplever laserpulser som en varm og rar oplevelse, der føles behaligt.Det indbyggede kølesystem ICE-plus gøre behandlingen til en behalig oplevelse.

Det skal gå 4-6 uger mellem behandlingerne, da du skal vente, indtil de sovende hårsækker bliver aktive igen. Intervallet kontrolleres af det område, der behandles.Nogle patienter kan opleve, at de efter nogle hårfjerningsbehandlinger pludselig ser ud til at have mere hår. Forklaringen er, at de resterende sovende hårsækker “aktiveres” af laseren hurtigere, end de ville have gjort uden behandling. Dette betyder bare, at disse “nyligt aktiverede” hårsækker lettere kan fjernes ved efterfølgende behandling.

Behandlingen er mest effektiv, når håret er i vækst, hvilket er forskelliget fra person til person og fra hår til hår, og det er derfor nødvendigt med flere behandlinger, i gennemsnit 7-10 behandlinger med 4-6 ugers interval.

Takket være den nyeste teknologi, kan vi behandle næsten alle hudtyper. Denne teknologi reducerer risikoen for overophedning af huden grundet den lavere varme. Ved kombination af mørkere grovere hår samtidig med lysere hudtyper vil man kunne opnå de bedste resultater. Kunder med lyse hår vil opleve en reduceret virkning af behandlingerne. Der ses ikke effekt på grå, hvide og røde hår. Det samme er gældende for tynde dun (vellus hår). Under din konsultation kigger vores sygeplejerske på din hud og hår type. Såfremt at den er egnet til behandling,  planlægger vi et skræddersyet forløb som passer til din hud og hårtype.

Nej af etiske årsager behandler vi ikke på gravide og/ eller under 18 år.

Da kroppen er en levende organisme som hele tiden udvikler sig, skal man regne med at der kan komme noget nyvækst, dvs. at latente hår follikler som ligger i huden og ikke er aktive, kan blive aktiveret hvorved der kommer nogen nye hår. Man må derfor påregne vedligeholdelses behandlinger, som er meget individuelle fra person til person.

Nej, laseren vil ikke virke på hårsækken, når du er tatoveret, farverne i tatoveringen ligger som et beskyttende skjold over hårsækkene.

Hvis du overvejer at få lavet en tatovering i et behåret område, fx på ben eller arme, så er der én behandling, som du skal overveje inden du sætter dig op i tatovørens behandlerstol, nemlig permanent laser hårfjerning!

Hårene må ikke plukkes med pincet eller vokses 6 uger før behandlingen. Hårene skal skrabes eller trimmes 24 timer  før behandlingen.

Du vil få en grundig information om effekt og varighed af behandlingen, og om eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen.

Huden kan være lidt rød, og der kan være lidt hævelse omkring det enkelte hårstrå,  som ved gåsehud. Dette forsvinder i løbet af nogle timer.

Du kan se alle hårene efter behandlingen. De skal først skubbes op til overfladen, hvilket sker i samme tempo, som de øvrige hår vokser, ca. 0,1 mm pr døgn.