Microneedling

Microneedling behandling

Microneedling er en af de mest innovative og effektive behandlinger, som hjælper med at forbedre hudens struktur og giver et fantastisk resultat. Hos E.M Beauty Studio anvender vi Dermapen TM som udstyr til at udføre behandlingen af microneedling. E.M Beauty Studio tilbyder forskellige typer af behandling efter behov i ansigtet og kroppen fx.

  • Træt og livløs hud
  • Akne
  • Uren hud
  • Uens hudtone
  • Ar
  • Fine linjer
  • Forstørret porer
  • Opstramning

Ved en microneedling/Dermapen behandling anvendes sterile små nåle der laver små mikrokanaler i hudens overfalde. Når Dermapennen bevæges hen over hudens stimuleres ny produktion af naturligt kollagen, samtidig med at der skabes mikrokanaler i huden. Kanalerne øger hudens evne til at optage næringsstoffer og fugt. Dermed sikres et effektivt optag af behandlingsprodukterne dybt nede i huden ligesom hudens produktion af naturlige komponenter øges. Hudens struktur forbedres og forynges, både hvad angår det øverste hudlag og dybere nede i huden.

Under Microneedling/Dermapen konsultationen vurderer vi din hud, og vil i den forbindelse anbefale dig en individuelt tilpasset behandlingsplan. Behandlingen med Derrmapen kan foretages samme dag som konsultationen finder sted.

Udover behandlingen med Dermapen udføre vi også microdermabrasion, som er et vacumsug som både stimulerer cirkulation og fjerner døde hudceller.

Vi afslutter alle behandlinger med en afkølende maske.

Ofte stillede spørgsmål

Resultatet kan variere fra person til person.

Man bør generelt gennemføre 3-5 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum.

Behandlingen kan føles let ubehagelig i de få minutter, det foregår. Huden vil være let rød og let hævet efter behandlingen, men det aftager gradvist. Efter et par dage er huden diskret rød og kan være let tør. Efter 3-4 dage ser huden helt normal ud.

Du må principielt tage direkte på arbejde efter behandling med micro-needling, men din hud vil være let rød de første 1-3 dage. Du må anvende make-up allerede dagen efter behandling.

Det anbefales at vaske huden morgen og aften med vand og mild sæbe samt anvende fugtende hudplejeprodukter.

Jeg/vi er uddannede i de behandlinger, som tilbydes. Jeg/vi kan derfor hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Hvis du er i tvivl, så anbefaler vi varmt, at du starter med en uforpligtende konsultation.

Vi behandler ikke med microneedling ved graviditet eller amning eller hvis du har infektion i hudområdet.