Lash Lift

Lash Lift er til dig der ønsker at få 100% ud af dine egne vipper

Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som holder op til 5-6 uger.

Foretrækker du en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere, så er Lash Lift helt sikkert noget for dig. Hos os tilbyder vi et professionelt Lash Lift, som er et semipermanent buk af dine egne vipper, hvilket vil sige, at øjenvipperne løftes og bukkes, så de på en naturlig måde kommer til at syne længere og se mere fyldige ud.

Lash Lift er altså for dig, der ønsker at få 100% ud af dine egne vipper.

Jeg giver altid vipperne botox som styrker og genopbygger vippernes struktur og afslutter med keratin laminering som giver ekstra fugt og forlænger holdbarheden af lash liftet.

Effekten af Lash Lift

FØR

EFTER

Ofte stillede spørgsmål

Et lash lift er en kemisk behandling, der med nyere teknologi giver dig et holdbart vippebuk. Behandlingen bliver også kaldt ”semi-permanent vippebuk”.

Hvordan foregår en lash lift-behandling ?


Lash lift-behandlingen foregår altid med lukkede øjne og vi holder de nederste øjenvipper væk fra de øverste. Derefter bruger vi en vandbaseret, hudvenlig ”lim” til at sætte en silikoneform fast på dit øjenlåg, som vi forsigtigt kan trække dine naturlige øjenvipper op over, og så påfører vi forskellige væsker, der får vipperne til at forblive i en smuk bue, når vi er færdige.

Selve behandlingen tager 30-60 minutter – det afhænger af den enkelte persons udgangspunkt. Vippernes nye buk vil aftage i takt med, at vipperne bliver længere, og nye vipper vokser ud, så effekten kan holde op til 5-6 uger. Vi anbefaler, at man får lavet et nyt vippebuk ca. hver 5. uge.

I bund og grund kan alle med øjenvipper få lavet et lash lift. Men i ganske få tilfælde vil hårstrukturen ikke tage imod produkterne (det sker dog yderst sjældent). Hvis du har meget korte vipper, vil jeg desuden anbefale først at bruge et vippeserum, fordi effekten kan være svær at se, hvis vipperne er ultrakorte.

De første 24 timer efter behandlingen må vipperne ikke komme i kontakt med vand, sved, sauna, makeup eller serum. Hvis det sker, risikerer man, at effekten af behandlingen forsvinder. Efter det første døgn må man gøre alt det, man plejer. Øjenvippeserum er faktisk en rigtig god idé, hvis man får lavet et vippebuk, fordi det forlænger vippernes levetid og derved kan få bukket til at holde endnu længere.

Fordi vipperne ikke må komme i kontakt med vand og makeup et døgn efter behandlingen, skal man være opmærksom på, at man ikke booker behandling en dag, hvor man eksempelvis skal til fest og gerne vil hjem og have et bad og en masse makeup på.